Belastingadvies
Ron Kremer kent de tips & tricks om uw te betalen belastingen te minimaliseren. Tevens is hij gespecialiseerd in Nederlands – Duitse vraagstukken. Het belastingstelsel is voor veel mensen complex. Boesveld van der Burg is op de hoogte van alle actuele regelingen en staat u graag bij met advies.

Personeelsdiensten en -advies
Uw personeelsorganisatie begint bij het kiezen van de juiste mensen. Toch is er daarna nog een groot aantal keuzes te maken. Wij werken op dit terrein nauw samen met CCD Salarisverwerking B.V. Dit kantoor is gespecialiseerd in salarisverwerking en personeelsadviezen.

Instant advies
Direct, snel en goed advies. Altijd voldoende inzicht om besluiten te kunnen nemen. Vanuit onze ervaring in de accountancy, belastingen en advisering zijn wij in staat om ‘instant’ inzicht te geven in de status van uw organisatie.

Subsidies en advies
Doe de subsidiescan, zodat u weet welke subsidies u kunt ontvangen. Deze scan kunt u zelf invoeren. Via ons kantoor krijgt u hiervan een rapportage en desgewenst helpen wij u bij het invullen van de subsidiescan.

Online dienstverlening
Digitaal werken en direct actuele gegevens bij de hand. Boesveld van der Burg ondersteunt u als ondernemer ook zoveel mogelijk online. Naast het leveren van ondersteuning bij het online voeren van uw administratie, leveren wij middels CCD Salarisverwerking B.V. ook online diensten op gebied van salaris- en personeelsadministraties.

Boesveld van der Burg Dashboard
Om als ondernemer succesvol te zijn moet je weten waar je geld mee verdient. Welke activiteiten zijn succesvol en welke activiteiten zijn niet succesvol? Dit is een vraag die sommige ondernemers goed kunnen beantwoorden, anderen moeten gissen.