Boesveld van der Burg is een accountantskantoor dat al ruim 30 jaar samen met een team van 10 medewerkers streeft naar een optimale dienstverlening voor haar cliënten. De beide eigenaren Hans Abbink en Ron Kremer hebben beiden jarenlange ervaring als MKB adviseur.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij beroepsorganisaties als NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en RB (Register Belastingadviseurs). Onze hierbij aangesloten medewerkers volgen regelmatig scholing, waardoor zij op de hoogte blijven van de (nieuwste) wet- en regelgeving.
Ook werken wij intensief samen met andere zelfstandige professionals, zoals pensioenadviseurs, een Duitse Steuerberater (www.keck-partner.de) en met Fiscount. Met name met dit Duitse belastingadvies kantoor uit Ahaus (Duitsland) werken wij graag samen vanwege hun (Nederlandstalige inbreng) en onze goede ervaringen in de afgelopen 20 jaar. Indien u echter een eigen Steuerberater heeft is dat ook geen enkel probleem. De kennis van de Duitse taal is voor Ron Kremer vanwege zijn eerder werkervaring bij een Duitse beursgenoteerde onderneming op een goed niveau.
Fiscount is een organisatie waar gespecialiseerde fiscalisten, juristen en accountants werkzaam zijn die ons desgevraagd ondersteunen bij meer complexe en specialistische vraagstukken in het Nederlandse (belasting)recht. Zie ook: www.fiscount.nl